ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد

واشنگتن‌پست: نصرالله رفته، اما حزب‌الله پابرجاست

واشنگتن‌پست: نصرالله رفته، اما حزب‌الله پابرجاست رژیم صهیونیستی سعی داشت با ترور حسن نصرالله، به مقاومت لبنان پایان دهد، اما حزب‌الله و آرمان مقاومت از بین نرفته و فشار نیرو‌های حزب‌الله به صهیونیست‌ها ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۲۵۸۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه آمریکایی در مقاله‌ای با اشاره به امید صهیونیست‌ها برای پیچیدن نسخه مقاومت لبنان با ترور «سید حسن نصرالله»، یادآور شد حزب‌الله جنبشی است که در قلب جامعه لبنان پذیرفته شده و ترور شخصیت‌ها آرمان آن را از بین نمی‌برد.

به گزارش واشنگتن‌پست، بعید است که ترور نصرالله برای حزب‌الله لبنان ضربه‌ای سهمگین بوده باشد، زیرا حزب‌الله در عمق جامعه مردم لبنان ریشه دوانده و با تار و پود آنان عجین شده است.

رسانه آمریکایی همچنین یادآور شد که «عباس موسوی» دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان نیز در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، اما این گروه نه‌تن‌ها از بین نرفت، بلکه با روی کار آمدن نصرالله به عنوان دبیرکل جدید، به قدرتمندترین نیروی غیردولتی در جهان بدل شد.

واشنگتن‌پست در این گزارش اذعان کرده است: «به احتمال زیاد، جانشین نصرالله که احتمالاً هاشم صفی‌الدین باشد، به همین اندازه توانمند است.»

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی امیدوار است با ترور نصرالله و بمباران‌ها شدید در بیروت، به نوعی از بازدارندگی دست یافته باشد، اما رسانه آمریکایی می‌گوید این حمله‌ها با بمب‌های یک تُنی که بیش از ۷۰۰ کشته به دنبال داشته، احتمالاً موجب محکومیت گسترده‌تر رژیم صهیونیستی از سوی جامعه جهانی خواهد شد.

از سوی دیگر، رسانه آمریکایی اذعان کرد که حزب‌الله شکست نخورده است. این رسانه با بیان اینکه تنها بخشی از ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار موشک و راکت حزب‌الله در حمله صهیونیست‌ها از بین رفته، اذعان کرد بخش اعظم این زرادخانه موشکی سالم باقی مانده و آماده استفاده است. به گزارش واشنگتن‌پست، حزب‌الله همچنین دست‌کم ۴۰ تا ۵۰ هزار نیروی نظامی ماهر و آماده رزم دارد.

صهیونیست‌ها امید دارند که این حملات هوایی موجب توقف حملات موشکی و راکتی حزب‌الله لبنان به مواضع رژیم اشغالگر در اراضی اشغالی شود، حملاتی که در حمایت از فلسطینیان غزه انجام شده و ده‌ها هزار صهیونیست را از خانه‌های خود در نواحی شمالی اراضی اشغالی آواره کرده است.

با این حال، واشنگتن‌پست می‌گوید بعید است که این آرزوی صهیونیست‌ها محقق شود و احتمالاً حالا که دبیرکل حزب‌الله به دست صهیونیست‌ها ترور شده، حملات نیرو‌های مقاومت تشدید خواهد شد.

در انتهای این گزارش آمده است: «نصرالله رفته، اما حزب‌الله پابرجاست.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار